Међу многобројне успешне људе српског порекла који раде широм света, свакако се убрајају Мр Милан Глишић, адвокат и Борис Дринић, стручни сарадник. Мр Глишиђ је самостални адвокат и партнер Мр Михаелу Бодману, такође самостални адвокат. Њих двојица у заједничкој сарадњи воде адвокатску канцеларију „Бодман Адвокати“ у Бечу.

 Лична посвећеност клијенту, поуздана подршка чак и код сложених питања и економски разумна решења, платформа су на којој се заснива рад и залагање адвоката мр Милана Глишића и његовог стручног тима. Адвокатска канцеларија своје саветодавне услуге усредсређује на области некретнина, изградње, управљања и преноса имовине, као и трговачког и корпоративног права. У свом досадашњем раду, канцеларија је доказала интердисциплинарну стручност у свим наведеним областима. Њихова свеобухватна делатност се протеже на све аустријске савезне покрајине. Клијенти фирме су аустријске и међународне компаније и приватници. Услуге адвокатске канцеларије се нуде на српском, хрватком, босанском , немачком и енглеском језику.

 Магистар Милан Глишић је правник и специјалиста за некретнине, грађевинско право, корпоративно право и право франшизе. Након неколико година релевантног искуства у реномираној бечкој адвокатској канцеларији и положеног правосудног испита са врло добрим резултатима, придружио се тиму у Бодман адвокатској канцеларији. Пре своје правне каријере, Мр Глишић је неколико година радио у аустријској грађевинској индустрији, а затим и у управљању безбедношћу (за Уједињене нације). Осим немачког и енглеског, говори српски, хрватски и руски језик.

 Борис Дринић је стручни правни сарадник . Пре него што се придружио овој адвокатској канцеларији, стекао је релевантну стручност неколико година као правни асистент у једној бечкој адвокатској канцеларији са фокусом на некретнине, кондоминијумско стамбено право. Пре тога, након завршеног административног стажа и положеног испита на Вишем регионалном суду у Бечу, са одличним успехом, радио је као начелник одељења за неспорна питања у Окружном суду Херналс. Борис Дринић такође студира право у другој фази студија на Универзитету у Бечу. Поред немачког, течно говори босански, хрватски и српски. Његова специјалност у Бодман канцеларији је решавање комерцијалних и питања из области земљишних књига.

 Иначе, Борис Дринић је рођен у Градишкој у Босни и Херцеговини, где је завршио основну и средњу школу, а студије наставио у Бечу. Ожењен је и отац десетогодишње девојчице. Ангажован је у друштвеном и културном животу српске заједнице у Бечу, где врло радо помаже нашим људимаи удружењима у решавању бројних правних проблема са којима се често суочавају.

 Аустријско-српско културно друштво „Вилхелмина Мина Караџић“ је тим поводом, Борису Дринићу и Мр Милану Глишићу уручило Захвалнице за подршку у рада Друштва.

 Адвокатска канцеларија се налази у првом бечком округу, у у улици Heinrichsgasse 4, 1010 Број телефона за термине: +43 (0) 1 581 1900.

Е-маил-адреса од Мр Милана Глишића је mg@bodmann.at

Е-Маил-адреса од Бориса Дринићаа је  bd@bodmann.at

Kанцеларија је отворена од понедељка до четвртка од 9 до 17 сати, а петком 9 до 13 часова.